Pet razloga zašto Forever Move

     U ovom tekstu ćemo se pozabaviti sa svim pet razloga zašto Forever Move treba koristiti redovno sa pojavom prvih simptoma ukočenosti i oslabljenom pokretljivošću nogu i donjih ekstremiteta uopšte.

     Ovaj preparat koji u sebi sadrži više od 79% potpuno prirodnih supstanci koje čine njegovu zaštićenu formulu, nam daje mogućnost da brzo i efikasno napravimo pravi pomak kod ljudi koji su iskusili bolove usled nemogućnosti hoda, osnovnih pokreta donjih ekstremiteta, kako zbog bolesti nastalih u kukovima, tako i u kolenima, skočnim zglobovima, oslabljenim i nepotpunim koštanim matriksima.

 Forever ESM Complex – Forever Move sadrži unutrašnju opnu kokošijeg jajeta u prahu (NEM®) i ekstraktom kurkume.

     NEM® je prirodan izvor:

  1. glukozamina,
  2. hondroitina,
  3. hijaluronske kiseline,
  4. kolagena i
  5. drugih proteina i aminokiselina koji ulaze u sastav zglobova.

     Ovaj patentirani sastojak je dokazan u naučnim radovima gde je potvrđeno njegovo dejstvo u podršci zdravom kretanju, povećanju pokretnosti zglobova, očuvanju zdrave hrskavice, smanjenju bolova u zglobovima i brzom oporavku nakon vežbanja – u suštini svemu onom što je potrebno vašim zglobovima.

     Dodatno smo poboljšali efekte u ovoj revolucionarnoj formuli dodatkom ekstrakta kurkume, i to u verziji koja koristi patentiranu tehnologiju emulziranja BioCurc®. Kurkuma je oduvek bila poznata kao biljka koja podržava zdrave zglobove, proizvodi antioksidanse, ali ovaj patentiran proces omogućuje čak do 200% veću bioraspoloživost – čineći maksimalnu apsorpciju u telu kako bi se ovaj fantastičan sastojak iskoristio.

     Dugo je već poznato da glukozamin i hondroitin pomažu zglobovima i mišićima – ali mi želimo više od toga.

     Potrebno nam je nešto što brže deluje, sa kliničkim ispitivanjima, pa smo izvukli najbolje iz nauke i prirode i stvorili kombinaciju Forever Move koja je dala rezultate za 7 do 10 dana.

     Proizvode kompanije Forever Living Products možete kupiti samo od distributera kompanije ili klikom OVDE.

Dodajte komentar