Predstavljamo Vam novi Forever F.I.T. program za regulaciju telesne mase sa tri paketa: C9, F15 i Vital⁵, sa svime što je potrebno da biste se osećali i izgledali bolje.

Da prvo razjasnimo taj široko rasprostranjen izraz „Fitnes“. Šta je u stvari značenje reči?

Fitnes je sposobnost ljudskog tela da funkcioniše sa potrebnom odlučnošću i budnošću,
bez nepotrebnog umora i sa dovoljno energije da se uključi u aktivnosti u slobodno vreme,
kao i sposobnost prevladavanja fizičkih stresova. Više o fitnesu

Clean 9 i F15

Forever FIT je napredni, nutricionistički program vežbi i kontrole telesne mase dizajniran da Vam pomogne da izgledate i da se osećate bolje uz praćenje tri jednostavna koraka:

CLEAN 9 – Brzi start

Ako se radi o rezultatima, onda uvek treba da pokrenete program tako što ćete se pozabaviti svojim stavom i načinom razmišljanja. C9 je dizajniran tako da Vam omogući da vratite kontrolu nad svojim telom i načinom života. Ovaj devetodnevni program za ishranu i vežbanje sa kontrolisanim unosom kalorija omogućiće Vam da ispunite svoje ciljeve gubitka telesne mase, vežbanja i načina života kroz jednostavne korake, ideje za vežbanje i ukusne recepte.

Više o C9

F15 – Transformacija

Kada je vaš stav ispravan i regulisan, vreme je da podignete unapredite sebe prelaskom na F15. Ovaj paket je dizajniran tako da se postepeno gradi na Vašem fitnesu, ali na način koji je održiv i ostvariv. Izaberite nivo koji vam odgovara ili radite kroz sva tri programa kako biste postigli ciljnu telesnu masu. Svaki nivo F15 je podeljen na dva petnaestodnevna režima, tako da možete izabrati onaj koji odgovara Vašem životnom stilu.

F15 POČETNI NIVO

Novi ste u fitnesu i zdravoj-ispravnoj ishrani? Onda krenite sa F15 početnim nivoom. Naučite osnove kondicije sa prilagođenim telesnim vežbama, osnovnim pokretima i osnovnim kardio treninzima. Izgradite Vašu bazu sa jednostavnim uputstvima, zdravim receptima, proizvodima za upravljanje masom i savetima o načinu života.

F15 SREDNJI NIVO

Već ste umereno aktivni, ali želite da povećate svoju rutinu? Pređite na F15 srednji nivo. Sa izborom recepata, prilagođenih treninga, intervalnog treninga, treninga visokog intenziteta i proizvoda za upravljanje telesnom masom, F15 Srednji nivo će Vam pomoći da pređete na sledeći nivo.

F15 NAPREDNI NIVO

Ako ste već veoma aktivni, ali u potrazi za programom koji vam više odgovara, zašto ne probati F15 Napredni nivo? Sa većim intenzitetom vežbi i dodatkom hrane, F15 Napredni nivo obezbeđuje intenzivniji režim za one koji traže izazov.

Više o F15

VITAL

Koristite Vital 5 za održavanje nakon što završite F.I.T. program ili za svakodnevnu naprednu ishranu ako ne želite da izgubite telesnu masu. Vital 5 nudi pet neverovatnih Forever proizvoda koji zajedno rade na premošćavanju nutritivnih nedostataka i obezbeđuju Vašem telu ključne hranljive materije koje su mu potrebne; ovo će Vam pomoći da bolje izgledate i da se osećate bolje.

Ali to je mnogo više nego samo dobiti prave vitamine. Naš sveobuhvatan put do dobrog zdravlja povećava apsorpciju hranljivih materija uz Forever Aloe Vera Gel i Forever Active Probiotic; Optimizovana cirkulacija u telu sa Omega-3 iz Forever Arctic Sea-a i ARGI+; i utvrđivanje sa Forever Daily – isporučuje preko 55 hranljivih materija uključujući esencijalne vitamine i minerale.

Više o Vital⁵