Laboratorija Nedic Dental za sve pacijente iz inostranstva ima specijalnu ponudu.

Kvalitet svih naših stomatoloških usuga je na svetskom nivou, ali su cene prilagođene tržištu Srbije. Zbog toga nam sve veći broj pacijenata iz inostranstva ukazuje poverenje, naročito kada su u pitanju veće intervencije, koje su u inostranstvu višestruko skuplje i skoro je nemoguće izdvojiti tako veliki novac za to.

Zakažite posetu kod u periodu kada naredni put budete boravili u Srbiji. Nudimo vam profesionalnu, brzu i povoljnu uslugu.

Za sve protetske radove čija ukupna cena prelazi 2.500 € nudimo besplatan smeštaj, prevoz od aerodroma do smeštaja, prevoz od smeštaja do Laboratorije i SIM karticu sa lokalnim brojem telefona, kako biste lakše i jeftinije komunicirali. U saradnji sa partnerskom turističkom agencijom Kolonaki Hellas Travel & Tourism iz Atine, radimo kompletnu uslugu rezervacije avio karata od Vama najbližeg aerodroma do Beograda, kao i sve druge turističke usluge kojima bismo želeli da Vam predstavimo Beograd i Srbiju na najlepši način i učinimo da Vam boravak ostane prepun pozitivnih emocija i lepih uspomena.

Pišite našem timu i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku. Pitajte sve što Vas zanima u vezi sa postupkom lečenja, cenama, uslovima i sl.

    Možete da nam pošaljete medicinsku dokumentaciju ukoliko je posedujete (nije obavezno).