Forever4Life je edukativni portal koji objedinjuje praktična znanja iz medicine, farmacije, biohemije i nauke uopšteno i donosi nove vidike, znanja, prenosi iskustva i poboljšava život.
Portal je nastao nakon dugogodišnje prakse eksperata u zdravstvenim oblastima. Kod nas možete naći sve ono što Vas je zanimalo u vezi sa Vašim telesnim i duhovnim zdravljem, u vezi sa stanjima i oboljenjima, fizioterapijskim procedurama i tehnikama, ishranom, dijetetskim režimima, suplementacijom.
Sa nama možete živeti lepše i kvalitetnije.
Mi zapošljavamo, stvaramo, gradimo prijateljstva, putujemo, družimo se i živimo naše snove!
Imamo misiju – da i Ti budeš deo nas.
Pridruži nam se, čitaj, piši, uči.
Istorija je, kažu, učiteljica života.
Ne dozvoli da tvoja učiteljica jednog dana kaže da je moglo biti drugačije i bolje.
Danas se rađa tvoja istorija – preuzmi je u svoje ruke.
Recenzije korisnika

Šta drugi kažu o nama

U januaru 2017.godine sam otišao na pregled kod urologa, jer sam počeo da osećam tegobe. Da ne zaboravim, imao sam tada 51 godinu. Trčkao sam svakih 15-20 minuta u toalet jer sam imao nagon za mokrenjem, a tamo je mlaz isprekidan, tanak, par puta mi je mokraća bila rozikasta. Posle desetak dana tegobe su se pogoršavale, osećao sam da se nisam izmokrio do kraja, a nisam mogao više. Seksualni odnosi sa suprugom su bili ok sve do trenutka ejakulacije, to je bilo toliko bolno da sam počeo da ih izbegavam. Da ne dužim, odem kod čika doce. On me pogleda, da mi uput da uradim PSA, taj famozni tumor marker za prostatu, rezultati bili gotovi za 3 sata i vratim se kod njega.

On se uhvatio za glavu, a čuveni dr Čolović, koji danas radi u nekoj privatnoj klinici, a dugo godina je bio načelnik Urologije u KBC Bežanijska Kosa u Beogradu. Skinuo me za tren oka, stavio me u onaj ne baš omiljeni položaj muškarca i bez pogovora sjurio prst u moj anus. Bilo kako bilo, pregled je trajao manje od minut. Zatim mi je uradio i ultrazvučni pregled, napisao je neki nalaz sa dimenzijama i ja sam ustao, obukao se i rekao mi je da dođem ujutru da mi urade biopsiju. Rekao mi je bez okolišanja da imam karcinom ili neoplazmu prostate koja je toliko uvećana da se nikako ne može operisati, ali da moramo da vidimo o kojim ćelijama se radi pa da vidimo šta dalje ali u startu da se ne nadam nekom životu, obzirom da je toliko uznapredovao da mi lečenje može samo pomoći da se smanje tegobe i da poboljšamo kvalitet života. Sutradan, urađena biopsija, da ne pričam o tom iskustvu. Usledile su 3 najduže nedelje mog života. Na kraju, pozvao me je da dođem u ordinaciju, tamo mi je predstavio nalaz kao veoma loš,  čitava prostata je bila zahvaćena, uključujući i slobodnu tečnost u testisima kao posledicu. Zakazao mi je kod svog kolege scintigrafiju kostiju odmah za sutradan, a kasnije istog dana i CT skeniranje. Završeno je i to i zaključak je sledeći. Moj karcinom je metastazirao na kosti male karlice, na nekoliko limfnih čvorova, cela prostata je zahvaćena, operacija nije moguća. Narednog ponedeljka sam išao i na konzilijum i otvoreno su mi rekli da mi "daju" maksimum 6 meseci života uz sve mere lečenja zračenjem. Kao da me je grom pogodio, šta reći ženi, deci, unucima..

Vratim se kući, pozovemo supruga i ja venčane kumove, oni dođu i na prvu loptu kuma kaže da poznaje čoveka koji se bavi preparatima na bazi Aloe Vere i da zna mnoge ljude koji su se prilečili ali i izlečili uz pomoć njih. Neki su koristili i mere koje su predložili lekari, neki nisu ali su svi uzimali preparate. Naravno, mnogo je bilo zlih jezika koji su nam govorili kasnije kako je to otimanje para, zarađivanje na tuđoj nesreći, na konzilijumu šta sam čuo ne smem ni da kažem, ali ja sam odbio zračenje i otišao da se vidim sa dr Tamarom Maslać i Nikolom, čovekom koji Forever preparate radi više od 10 godina. Rekao mi je kako stoje stvari, kako to neće biti nimalo jeftino, savetovao me da ipak prihvatim i zračnu terapiju, ali ipak nisam i sve u svemu, uzimao sam Aloe Vera Gel 3 puta dnevno po 100 mL, Lycium plus 3x2 tablete dnevno, Propolis tablete 3x1 tabletu dnevno, Immublend 3x1 tabletu i Arctic Sea uljane kapsule 2x2 dnevno. Da se razumemo, sve ovo me je mesečno koštalo oko 400 evra, kasnije uz neke popuste oko 300 evra, ali mi je Nikola maksimalno izašao u susret oko plaćanja u ratama iako to nije tako moglo zvanično, pa sam izgurao.

Rekao mi je bar 12 meseci a po potrebi i dalje. Odlučili smo svi u kući da krenemo. Nisu male pare ali ćemo uzeti to. To je bar sve prirodno, neće me "ubijati" zračenjem i neću prolaziti golgotu. Lekari su mogli da pričaju šta su hteli. Posle oko dva i po meseca sam se osećao dosta bolje, mogao sam normalno da mokrim i ređe sam se budio noću. Bolovi u kostima su bili slabiji i nakon 3 meseca sam uradio ultrazvuk. Lekar me je pitao šta sam uradio. Karcinom je bio daleko manji iako ga je još bilo. Ništa nisam rekao, vratio sam se kući neverovatno srećan. Svima sam javljao tog dana šta je bilo. Još 3 meseca sam uzimao sve preparate i u međuvremenu nastavio sa seksualnim odnosima. Ejakulacija je bila skoro kao nekada 🙂 Zadovoljna gospođa, ja još više. Nakon ukupno 6 meseci bez ultrazvuka odem kod privatnika i uradim tu famoznu scintigrafiju kostiju. Doktor pogleda prvi nalaz i uporedi sa ovim sada. Nije mi ništa odgovorio na pitanju kakvi su rezultati. Zvao je neka dva profesora koja su tražila da se uradi pregled ponovo sutradan. Urađen je opet i tada su mi potvrdili da nema nikakvih metastatskih promena na kostima, kažu jednostavno su nestale. Tako su i napisali u nalazu. Urađen mi je i ultrazvuk i rečeno mi je da se karcinom povlači. Tada sam rekao da sam koristio samo Aloju i nisu mi verovali. Oni više nisu bili važni, sada mi je bilo važno samo šta ja mislim. Posle ukupno 13 meseci i svih preparata ja mogu da kažem da sam danas zdrav čovek. PSA je u granicama normale, karcinoma nema, ja sam IZLEČEN od karcinoma. Prošlo je 3 godine i idalje koristim neke preparate, živim normalno, kontrolišem sve paratmetre i nema nikakvih loših promena.

Dragan Marinković, bivši oboleli od karcinoma prostate
Marinković DraganBivši oboleli od karcinoma prostate

Pre tačno 2 godine (2018.godine u aprilu) sam poručila Vital 5 nakon što sam detaljno proučila sva iskustva. Imala sam problem sa psorijazom koja se tek tako pojavila kao par grubih polja na laktovima, vrlo brzo su se proširile na pola lakta. Tražila sam šta mi može pomoći, naišla na Forever4Life i pozvala ih. Preporučili su mi ovo i kupila sam ga. Tri pakovanja sam popila, uz to uporno prskala First i mazala tone propolis kreme iz Forevera. Tokom četvrtog pakovanja su počele da se povlače promene, da koža bude ponovo glatka i nakon ukupno 7 meseci mi je i moja lekarka potvrdila da nemam psorijazu iako nije znala kako. Ja sam joj rekla da je od Aloje i ona mi je rekla da zna da Aloja ima lekovita dejstva, ali da nije znala da psorijazu može ovako brzo da reši i to trajno. Hvala Aloji, Forever Livingu, savetnicima iz Forever4Life tima i hvala samoj sebi što sam verovala da postoji i neki drugi izvor lečenja a ne samo ono što mi je nudila zvanična medicina, u kojoj i nije bilo leka već su mi samo maskirali bolest na nekoliko dana mesečno.

Antoniadis Jelena, Larisa, Grčka
Antoniadis JelenaKorisnik

Godinama sam mučila muku sa psorijazom. Nema šta nisam probala - raznorazne tretmane u salonima, babe sa svojim prirodnim melemima. Svi su uzimali novac, tvrdili da će biti "kao rukom odnešeno", a ja sem odnešenog novca iz novčanika, drugih promena nisam imala.

Prijateljica Lela, sustanarka u stanu u Beogradu, na studijama me pozove, znajući za moj dugogodišnji problem i kaže mi da je bila na nekoj prezentaciji nekakvih proizvoda na bazi Aloe Vere, u njenom rodnom Kruševcu. Slušala je razne stvari, ali je jedna gospođa ispričala kako je rešila svoju psorijazu na laktovima i rukama posle 25 godina. Koristila je takozvanu zelenu kremu, Aloe gel, tablete matične mleči iz matica koje se hrane Aloe Verom i tako dalje.

Ona je uzela vizit kartu organizatora (Nedić Nikola) i prosledila mi je. Pozvala sam ga odmah, iznela svoj problem i rekao mi je da mi ne može ništa obećati, ali da je upoznat sa više slučajeva. Novac mi nije bio problem. Platila sam dve kreme, Aloe gel i tablete mleči sve zajedno za mesec dana oko 100€ i počela. Bila sam sa Nikolom na vezi non stop, zapitkivala sam razne stvari. Govorio mi je da budem strpljiva i uporna. Posle 17 dana sam htela da odustanem, jer ja nisam primećivala ništa. Terao me je da istrajem (čitaj mislila sam da samo želi moj novac kao i svi prethodni) i pred sam kraj meseca dogodilo se čudo - ustajem jednog jutra, mislim da je to bio 29.dan korišćenja i moje psorijaze nema. Nema ožiljaka, nema crvenila..mislila sam da sanjam. Probudila sam Lelu, a nisam htela, zvala Nikolu, mamu, brata i svima rekla da je nema.

Nastavila sam još oko dva meseca i nakon toga samo uzimam vitamine i Aloe Gel svakodnevno.

Hvala Nikola! Hvala Lela! Hvala Forever!

Jovana Milenković
Jovana Milenković, MajdanpekForever Living korisnik

Na preporuku prijatelja našla sam informacije o proizvodima Forever Living i u trenutku kada sam bila na ivici da živim ili da se prepustim “sudbini”, odlučila da probam i evo i danas sam tu sa Vama. Naime, 2012. Godine, u Atini, gde sam odrasla i živim celog svog života, sam se javila svom ginekologu jer sa prekidima oko mesec dana imam veoma jaka krvarenja koja nimalo ne liče na moje, inače, obilne menstruacije. Pregledao me je i rekao da je sve u redu, ali da ako se ovakva krvarenja nastave, da dođem opet. Došla sam tri dana kasnije, iznemogla i u bolovima. Pogledao me je, smestili su me u ambulantna kola i odvezli me na Kliniku za urgentnu ginekologiju. Dva dana kasnije mi je dijagnostikovan karcinom cerviksa uterusa nakon iscrpljujućih pregleda, biopsija, analiza krvi i mnogih drugih snimanja. Dijagnoza je bila više nego jasna i to prenosim u celosti kako sam je ja dobila:

CA cervicis uteri; Neoplasma malignum cervicis-limites uteri transiens G3-IVB.

To je pisalo na bolničkoj listi na mom krevetu, a lekar na Klinici mi je tog jutra rekao da će sve biti u redu i da će doći kasnije da razgovara sa mnom. Poludela sam jer niko nije obraćao pažnju na mene. Njegov dolazak je usledio tek sutradan gde mi je objasnio da mi pomoći nema, da se ne može operisati, da imam metastaze na kostima, u jetri, u plućima i da su zahvaćeni skoro svi limfni čvorovi, odnosno samo što mi nije rekao “idite kući i čekajte kada će smrt doći po Vas”. Predlagao mi je silne neke palijativne metode, ali to nije dopiralo do mog mozga. Tada sam prelomila, rekla sam da hoću da živim, da se udam, rodim decu i da uživam u životu. Tražila sam i dobila otpusnu listu sa mojim izričitim neslaganjem sa bilo kakvom daljom procedurom, po cenu da umrem istog trenutka.

Kasnije, razgovarala sam sa prijateljem i istog trenutka mi je rekao da je čuo od kolege kome se supruga izlečila koristeći Aloju. U tom trenutku sam se uhvatila za to, pogledala na Google-u i našla Forever4Life i kontaktirala njihov tim. Otišla sam na pregled u Atini, porazgovarala sa lekarima koji tamo rade i rekli su mi da stanje jeste veoma ozbiljno ali da sam mlada (tada sam imala 25 godina) i da mogu da to izguram. Novac mi nije bio bitan…i otišla sam kući sa punom kesom proizvoda i silnim upustvima, instrukcijama i planovima.

Koristila sam Aloe Vera Gel i Aloe Berry Nectar 3 puta dnevno po 80 ml (jedan dan AV Gel, drugi dan Berry Nectar i u krug), Lycium Plus 3x1 tabletu dnevno, A-Beta-Care 3x1 kapsulu dnevno, Immublend 3x1, Propolis tablete 3x1, Aloe Herbal Tea po jednu kesicu na oko 2,5 litre vode i to sam pila celog dana, na uložak i u samu vaginu sam nekoliko puta dnevna prskala First, pa kad se osuši, stavljala Zelenu kremu, a svake večeri stavljala po jednu napravljenu vaginaletu od Propolis kreme (uvijala sam kremu u aluminijumsku foliju i hladila u zamrzivaču do korišćenja).

Posle 4-5 dana su prestala jaka krvarenja i bolovi. Nakon tri nedelje je išla prva kontrola i pregled kod ginekologa. Tada mi je rekao da je došlo do regresije promena, ali da to ništa ne mora da znači I radila sam ponovo tumor markere, koji su se snizili za oko 35% u odnosu na bolničke rezultate. Lekari u Forever4Life-u su mi rekli da su rezultati izvanredni i bodrili me da nastavim. Počela sam da šetam više nego pre, da se družim više nego pre i da živim kao da nisam bolesna. Naredne 4 nedelje nisam htela da idem na kontrolu, htela sam da sama vidim da li ima promena. Primetila sam da imam normalni ciklus koji nikada nisam imala, da nemam uopšte vanredna krvarenja, da bolje jedem i da se osećam mnogo bolje. Posle ovih mesec dana, odnosno ukupno skoro 2 meseca, ginekolog je rekao da nešto “nije u redu” i tražio da ponovo uradim CT.  Otišla sam, uradila i lekari su tražili konzilijarno mišljenje. Rezultat: METASTAZA NIGDE NIJE BILO, a na grliću su videla samo dva minijaturna ožiljka. Tumor markeri su bili negativni, kao da uopšte nemam karcinom, osim jednog (TATI). TATI je u bolnici 2 meseca ranije bio 294 mg/L (referentna vrednost 0-21 mg/L),  a sada je bio 24mg/L. Niko nije znao da mi objasni, konzilijum od 3 profesora sa Atinskog univerziteta i 2 asistenta su bili zapanjeni. Tada sam rekla da ne idem ni na kakve terapije i da koristim samo Aloju i razne preparate, suplemente i kreme.

Nakon još mesec i po dana su rekli da sam zdrava, odnosno da sam izlečena od karcinoma. Niko nije hteo da napiše da se nisam podvrgla nijednoj metodi zvanične medicine, niti da sam samo Aloju koristila. Ono što je meni važno jeste da sam ja danas sa svima koje volim, da sam zdrava devojka i da mogu sve. Alojin sam veran korisnik svakog dana punih 7 godina i spremna sam da svakome preporučim da je koristi, za bilo šta na ovom svetu. Ne kažem da ne trebamo da idemo kod lekara, ali da nije neophodno strogo se držati lekarskog mišljenja – i oni su samo ljudi i mogu da pogreše. Hvala timu Forever4Life-a, Forever Living Products-u, hvala nekolicini lekara, nutricionista, fizioterapeuta na bodrenju, na snazi i na živcima da istraju sa mnom. Hvala vam dragi prijatelji.

- Ariadny Chrisopoulou (1987), korisnik

Ariadny Chrisopoulou, Atina, Grčka
Ariadny ChrisopoulouKorisnik

Pre nekoliko godina sam počela da osećam peckanje i svrab prilikom mokrenja, zatim i tokom odnosa neku nelagodnost. Otišla sam kod ginekologa i utvrdila je da imam nekoliko sitnih kondiloma na unutrašnjoj strani vagine što je prouzrokovalo svrab. Nekoliko dana kasnije, na predlog prijateljice, kupila sam Forever Propolis kremu i koristila je prema upustvima. Za oko 3 meseca sam bila na kontroli kod ginekologa, koja me je pitala šta sam radila sa svojim problemom, a ja nisam znala na šta se pitanje odnosi. Rekla sam da sam koristila upravo Forever Propolis kremu. Doktorka je bila oduševljena jer nije bilo ni jedne, jedine promene ni na koži ni na sluzokoži i narednog puta sam joj odnela da pogleda kremu, koju danas preporučuje svim svojim pacijentima.

Ono što moram da kažem, jeste da Forever Propolis creme nije nikakav magični štapić koji deluje "preko noći" niti to možete očekivati. Ja sam bila uporna, svakog dana sam je koristila barem 2-3 puta dnevno. Pravila sam čepiće, tako što sam količinu potrebnu za primenu stavaljala u alu foliju i držala je u zamrzivaču. Tako napravljene tabletice sam stavljala u vaginu i moj rezultat je nešto što rado delim sa svojim prijateljima.

Danas, 6-7 godina kasnije, uvek se vraćam Propolisu, a moj sponzor kaže da sam ja zaštitno lice ovog proizvoda. Bilo kako bilo, hvala Foreveru i ljudima koji su mi je preporučili.

Marko i Milica Ninić
Marko i Milica NinićKorisnici

Kažu treba početi od početka. Moj početak materinstva nije mogao da bude teži i naredne 3 godine.

Bila sam, malo je reći srećna, kada su mi davne 2010.godine rekli da ću postati majka. Trudnoća je tekla uredno, svi testovi su bili korektni i došlo je vreme porodjaja. Nije dugo trajalo, izdržala sam sve, ali odmah nakon porođaja, Jovanu su odveli i rekli mi da moraju da urade neke analize pa će mi je doneti. Svašta mi prolazilo kroz glavu, od krađe dece, loših vesti i slično ali sam se suzdržala. Nakon nekoliko sati, već u svojoj sobi, došao je akušer koji me je porodio i rekao da moja beba nije dobro, ali da ne brinem, jer oni brinu o njoj. Agonija tek počinje. Do jutra nikoga nema da mi kaže šta dalje, šta treba da radim, pretrnula sam cele noći sa suprugom na telefonu.

Ujutru je došao akušer sa drugim lekarom i rekao mi da Jovana ima nešto na oku, a na papiru je pisalo Ablatio retinae cum ruptura. Rekao je da je stanje opasno, da može ostati slepa doživotno, ali da moraju sačekati konzilijum koji će odlučiti da li je dovoljno jaka da izdrži operaciju. I dalje nisam mogla da je vidim, tog jutra sam izgubila mleko, a ona je hranjena tamo negde. Prošao je ceo dan i rečeno mi je da ide na operaciju i da mi ništa ne mogu reći 48 sati.

Prošlo je sve, uključujući i famoznih 48 sati. Tada mi je rečeno da je sve dobro podnela, da je oko sada u redu i da za 5-7 dana možemo najzad kući. Otišli smo, počele su sve one dnevne aktivnosti oko bebe, igre, učenje, ali nam je delovalo kao da se nešto i dalje događa, kao da nešto nije u redu sa vidom. Sve kontrole su pokazivale odlične rezultate, ali smo mi i dalje brinuli. Jovana je rasla, a briga oko nje takođe jer smo bili veoma sigurni da ili uopšte ne vidi ili vidi veoma slabo. Ubeđivali smo se sa raznim specijalistima, njenim hirurgom, mnogima koji su davali nekakve nazovi prirodne lekove, ali ništa. Agonija je trajala pune 3 godine. Nekoliko nedelja nakon 3.rođendana, igramo se i Joka počinje da se drži za oči, glavu, da plače, vrišti, a ja ne znam kako da je smirim. Suprug i ja je vodimo pravo na dečiju kliniku, sa sve hrpom nalaza koje imamo. Doktorka je brzo preuzima, radi gomilu testova, nju smešta na odeljenje sa mnom i kaže da će doći čim rezultati budu gotovi. Večnost je prošla u tih 20 minuta. Kaže da ima loše vesti, da je na levo oko slepa potpuno i da je nerv mrtav, da tom oku nema spasa, a da na desnom ima vid umanjen za oko 90%, da je to sve posledica ablacije koju je već operisala i tada saznajemo da smo ipak bili u pravu sve vreme da se nešto događa. Ponovo je dobila ablaciju i da je jedini spas operacija u Grčkoj, na nekoj klinici u Glifadi. Kontaktirali smo ih, poslali sve nalaze, doktorka nam je pomogla oko priprema i otišli smo tamo u novembru 2013.godine.

Jovana je ponovo operisana. Lekari su nam tamo rekli da levom oku nema spasa, da je tu nastupilo trajno slepilo, a da je desno urađeno i da će doći do poboljšanja vremenom. To vreme je potrajalo punih 10 meseci a vid se na "živom oku" poboljšao za oko 25%, dakle videla je na desno oko 35%. Rekli su da su uradili sve što se medicine tiče i da dalje ništa ne mogu. Hvala lekarima u Atini i na ovolikom trudu i divnim uspomenama koje su nam napravili tokom boravka tamo. Ali ja sam rekla da mora da postoji način i spremila sam se da ga tražim dok ga ne nađem..više nije bilo bitno da li su to lekovi, priroda, sve što sam čula, morala sam da proverim.

Tada, slučajno od svog kolege čujem za Forever Living. On mi kaže da postoje ljudi koji su probleme sa vidom rešavali sa ovim proizvodima. Ja ga saslušam, odem kući, pročitam sve što mi je dao, iščitivala sam cele noći po internetu sve što sam našla o dejstvu preparata na slična oboljenja i probudim muža u pola noći i kažem mu da sam ubeđena da će joj "ova Aloja" pomoći, jer pomaže širom sveta. Bila je subota, zvala sam kolegu u 7 ujutru, probudila ga, izvinila se, rekla da hoću da se što pre vidim sa njim i da porazgovaram o proizvodima, šta treba, kako treba. Videli smo se, donela sam sve nalaze koje mi je tražio. Ispričali smo se, on je nalaze odneo lekarima koji su pri ovoj Kompaniji i rekao mi da treba da uzima Aloe Berry Nectar 3 puta dnevno, da pije tablete Forever Vision i da u oko više puta u toku dana ukapavamo u oba oka Aloe Activator.

Počeli smo. Prvo ukapavanje u "mrtvo" oko je rezultiralo jakim pečenjem, što nam je bilo čudno i rekli su nam da ima nade, jer da je odumro živac, ne bi imala nikakvu reakciju. Nastavili smo sa svime što su nam rekli. Prva kontrola posle 3 meseca kod oftlamologa glasila je: Smanjeno zamućenje levog oka bez znakova reparacije vida. Desno oko vrlo smanjene zamućenosti sočiva, očno dno uredno, makula bez edema, rez nakon vitrektomije srastao bez priraslica. Vid na desnom oku u poboljšanju.  Zamislite moju sreću.

Nastavili smo dalje, dodali Forever Kids vitamine i rezultati su se nizali. Prošao je 5.rođendan i oko Nove godine 2015/2016.godine, usledila je još jedna kontrola koja je pokazala revitalizaciju "mrtvog" oka i vid od oko 40%, kao i poboljšanje vida desnog oka koji je iznosio 70%.

Nema stanja i oboljenja kod mene i moje porodice koju ne lečimo prirodom, Alojom i proizvodima Forever Living Products. Svaka čast lekarima, napretku medicine, ali u našem slučaju nije dala puno rezultata. Ristići su ponosni na uspeh, Jovana takođe, mi smo slobodno možemo reći pravi ambasadori Forevera. HVALA!!!

Ristić Aleksandra i Jovana
Ristić Aleksandra i JovanaPrezadovoljni korisnik

Mom ocu je dijagnostikovan adenokarcinom završnog dela debelog creva 2016. godine.

Tada sam na preporuku kupila Aloe Berry Nectar, Immublend i Lycium. Moj otac je ove proizvode pio pre same operacije, kao i tokom nekoliko hemio i zračnih terapija.

Predložili su mi da mu uzmem Aloe First i plavu kremu (Aloe Lotion) i da maže više puta dnevno na mesto primanja terapije i u toj regiji. Te godine je koristio preparate oko 4 meseca i krvna slika mu je bila izvanredna, na mestu gde je bio zračen nije imao nikakve promene. Došlo je do blaže progresije 2 godine kasnije (decembar 2018.godine) i tada smo nastavili sa Aloe Berry Nectar-om, Lycium-om i A-Beta-CarE-om tokom narednih 6 do 8 meseci uz lokalnu primenu Aloe Firsta.

Moj tata se oseća odlično pored više serija hemioterapije, krvna slika dobra i nema neželjenih posledica. Njegov lekar je bio oduševljen što nema nikakvih vidljivih posledica i to nam rekao, a tada sam ja sa ponosom rekla da moja cela porodica koristi proizvode Forever Livinga.

Mirko Simonović i Biljana Dragoslavić
Mirko Simonović i Biljana DragoslavićKorisnici

Otac sam troje dece, ali iako dobra, nekada veoma nestašna zbog čestih infekcija disajnih puteva u vreme ambrozije i prolećnog rasta zelenila i alergija. Starija ćerka je godinama najgore prolazila, pa smo supruga i ja na predlog pneumologa i alergologa nabavili I inhalator, koji nas je koštao čitavo malo bogatstvo, ali je njoj pomagao. Naravno tu nije kraj, potrebne su dodatne kapi, ulja, masti, destilovana voda itd.

Sa Forever Livingom sam se susreo prvi put 2014. godine preko kolege i odlučio sam da probam Aloe Vera gel, Forever Kids vitamine i Aloe First sprej na njegov predlog. Nakon oko sedam dana,u sred sezone alergija, supruga i ja smo se zapanjili da je starija ćerka prespavala čitavu noć bez ijednog jedinog kijanja. Od tada ove proizvode hvalimo na sva usta, a cela naša porodica je verni korisnik Forevera. Mi sada definitivno možemo reći da smo zaštićeni i da živimo zdravo.

Hvala Forever Livingu, Nikoli i Forever4Life.rs

Porodica Grčić
Porodica GrčićKorisnici

Naše usluge

Forever4Life objedinjuje više usluga iz oblasti medicine i zdravlja i na najbolji način sinergijom doprinosi vašem boljem izgledu i zdravlju.

  • Nutricionizam i fitnes

  • Turizam i putovanja

  • Integrativna medicina, stomatologija i zdravlje

DetaljnijeDetaljnije

Naše veštine

Pružamo znanje, poverenje i podršku izgradnji boljeg, kvalitetnijeg i vašeg lepšeg „JA“ uz primenu vrhunskih resursa u oblastima kojima rukovodimo.

Ishrana i edukacija
0%
Organizacija savršenog putovanja
0%
Protetika, implantacija - sve za najlepši osmeh
0%

Ukratko o…

NUTRICIONIZMU

Faktori rizika, genetika, životni stilovi i ishrana sa suplementacijom. Bez zabluda do optimalnih rezultata.

TURIZMU

Dugogodišnjom uspešnom saradnjom sa turoperatorima širom sveta donosimo Vam najbolje destinacije, najpovoljnije avio karte i izradu programa prema Vašim željama. Naše zadovoljstvo su Vaše besprekorne, neizbrisive uspomene.

STOMATOLOGIJI

Za pacijente iz inostranstva nudimo posebne uslove u okviru dentalnog turizma. Spoj znanja i iskustva, istorije i nauke, medicine i turizma. Naši pacijenti dobijaju kompletnu uslugu na svom putovanju do savršenog osmeha.

Koristite ZAUVEK NAJBOLjE PROIZVODE!

Forever Living Products