O nama

Forever4Life je edukativni portal koji objedinjuje praktična znanja iz medicine, farmacije, biohemije i nauke uopšteno i donosi nove vidike, znanja, prenosi iskustva i poboljšava život.
Portal je nastao nakon dugogodišnje prakse eksperata u zdravstvenim oblastima. Kod nas možete naći sve ono što Vas je zanimalo u vezi sa Vašim telesnim i duhovnim zdravljem, u vezi sa stanjima i oboljenjima, fizioterapijskim procedurama i tehnikama, ishranom, dijetetskim režimima, suplementacijom.
Sa nama možete živeti lepše i kvalitetnije.
Mi zapošljavamo, stvaramo, gradimo prijateljstva, putujemo, družimo se i živimo naše snove!
Imamo misiju – da i Ti budeš deo nas.
Pridruži nam se, čitaj, piši, uči.
Istorija je, kažu, učiteljica života.
Ne dozvoli da tvoja učiteljica jednog dana kaže da je moglo biti drugačije i bolje.
Danas se rađa tvoja istorija – preuzmi je u svoje ruke.
Recenzije korisnika

Šta drugi kažu o nama

Na preporuku prijatelja našla sam informacije o proizvodima Forever Living i u trenutku kada sam bila na ivici da živim ili da se prepustim “sudbini”, odlučila da probam i evo i danas sam tu sa Vama. Naime, 2012. Godine, u Atini, gde sam odrasla i živim celog svog života, sam se javila svom ginekologu jer sa prekidima oko mesec dana imam veoma jaka krvarenja koja nimalo ne liče na moje, inače, obilne menstruacije. Pregledao me je i rekao da je sve u redu, ali da ako se ovakva krvarenja nastave, da dođem opet. Došla sam tri dana kasnije, iznemogla i u bolovima. Pogledao me je, smestili su me u ambulantna kola i odvezli me na Kliniku za urgentnu ginekologiju. Dva dana kasnije mi je dijagnostikovan karcinom cerviksa uterusa nakon iscrpljujućih pregleda, biopsija, analiza krvi i mnogih drugih snimanja. Dijagnoza je bila više nego jasna i to prenosim u celosti kako sam je ja dobila:

CA cervicis uteri; Neoplasma malignum cervicis-limites uteri transiens G3-IVB.

To je pisalo na bolničkoj listi na mom krevetu, a lekar na Klinici mi je tog jutra rekao da će sve biti u redu i da će doći kasnije da razgovara sa mnom. Poludela sam jer niko nije obraćao pažnju na mene. Njegov dolazak je usledio tek sutradan gde mi je objasnio da mi pomoći nema, da se ne može operisati, da imam metastaze na kostima, u jetri, u plućima i da su zahvaćeni skoro svi limfni čvorovi, odnosno samo što mi nije rekao “idite kući i čekajte kada će smrt doći po Vas”. Predlagao mi je silne neke palijativne metode, ali to nije dopiralo do mog mozga. Tada sam prelomila, rekla sam da hoću da živim, da se udam, rodim decu i da uživam u životu. Tražila sam i dobila otpusnu listu sa mojim izričitim neslaganjem sa bilo kakvom daljom procedurom, po cenu da umrem istog trenutka.

Kasnije, razgovarala sam sa prijateljem i istog trenutka mi je rekao da je čuo od kolege kome se supruga izlečila koristeći Aloju. U tom trenutku sam se uhvatila za to, pogledala na Google-u i našla Forever4Life i kontaktirala njihov tim. Otišla sam na pregled u Atini, porazgovarala sa lekarima koji tamo rade i rekli su mi da stanje jeste veoma ozbiljno ali da sam mlada (tada sam imala 25 godina) i da mogu da to izguram. Novac mi nije bio bitan…i otišla sam kući sa punom kesom proizvoda i silnim upustvima, instrukcijama i planovima.

Koristila sam Aloe Vera Gel i Aloe Berry Nectar 3 puta dnevno po 80 ml (jedan dan AV Gel, drugi dan Berry Nectar i u krug), Lycium Plus 3x1 tabletu dnevno, A-Beta-Care 3x1 kapsulu dnevno, Immublend 3x1, Propolis tablete 3x1, Aloe Herbal Tea po jednu kesicu na oko 2,5 litre vode i to sam pila celog dana, na uložak i u samu vaginu sam nekoliko puta dnevna prskala First, pa kad se osuši, stavljala Zelenu kremu, a svake večeri stavljala po jednu napravljenu vaginaletu od Propolis kreme (uvijala sam kremu u aluminijumsku foliju i hladila u zamrzivaču do korišćenja).

Posle 4-5 dana su prestala jaka krvarenja i bolovi. Nakon tri nedelje je išla prva kontrola i pregled kod ginekologa. Tada mi je rekao da je došlo do regresije promena, ali da to ništa ne mora da znači I radila sam ponovo tumor markere, koji su se snizili za oko 35% u odnosu na bolničke rezultate. Lekari u Forever4Life-u su mi rekli da su rezultati izvanredni i bodrili me da nastavim. Počela sam da šetam više nego pre, da se družim više nego pre i da živim kao da nisam bolesna. Naredne 4 nedelje nisam htela da idem na kontrolu, htela sam da sama vidim da li ima promena. Primetila sam da imam normalni ciklus koji nikada nisam imala, da nemam uopšte vanredna krvarenja, da bolje jedem i da se osećam mnogo bolje. Posle ovih mesec dana, odnosno ukupno skoro 2 meseca, ginekolog je rekao da nešto “nije u redu” i tražio da ponovo uradim CT.  Otišla sam, uradila i lekari su tražili konzilijarno mišljenje. Rezultat: METASTAZA NIGDE NIJE BILO, a na grliću su videla samo dva minijaturna ožiljka. Tumor markeri su bili negativni, kao da uopšte nemam karcinom, osim jednog (TATI). TATI je u bolnici 2 meseca ranije bio 294 mg/L (referentna vrednost 0-21 mg/L),  a sada je bio 24mg/L. Niko nije znao da mi objasni, konzilijum od 3 profesora sa Atinskog univerziteta i 2 asistenta su bili zapanjeni. Tada sam rekla da ne idem ni na kakve terapije i da koristim samo Aloju i razne preparate, suplemente i kreme.

Nakon još mesec i po dana su rekli da sam zdrava, odnosno da sam izlečena od karcinoma. Niko nije hteo da napiše da se nisam podvrgla nijednoj metodi zvanične medicine, niti da sam samo Aloju koristila. Ono što je meni važno jeste da sam ja danas sa svima koje volim, da sam zdrava devojka i da mogu sve. Alojin sam veran korisnik svakog dana punih 7 godina i spremna sam da svakome preporučim da je koristi, za bilo šta na ovom svetu. Ne kažem da ne trebamo da idemo kod lekara, ali da nije neophodno strogo se držati lekarskog mišljenja – i oni su samo ljudi i mogu da pogreše. Hvala timu Forever4Life-a, Forever Living Products-u, hvala nekolicini lekara, nutricionista, fizioterapeuta na bodrenju, na snazi i na živcima da istraju sa mnom. Hvala vam dragi prijatelji.

- Ariadny Chrisopoulou (1987), korisnik

Ariadny Chrisopoulou, Atina, Grčka
Ariadny ChrisopoulouKorisnik

Pre nekoliko godina sam počela da osećam peckanje i svrab prilikom mokrenja, zatim i tokom odnosa neku nelagodnost. Otišla sam kod ginekologa i utvrdila je da imam nekoliko sitnih kondiloma na unutrašnjoj strani vagine što je prouzrokovalo svrab. Nekoliko dana kasnije, na predlog prijateljice, kupila sam Forever Propolis kremu i koristila je prema upustvima. Za oko 3 meseca sam bila na kontroli kod ginekologa, koja me je pitala šta sam radila sa svojim problemom, a ja nisam znala na šta se pitanje odnosi. Rekla sam da sam koristila upravo Forever Propolis kremu. Doktorka je bila oduševljena jer nije bilo ni jedne, jedine promene ni na koži ni na sluzokoži i narednog puta sam joj odnela da pogleda kremu, koju danas preporučuje svim svojim pacijentima.

Ono što moram da kažem, jeste da Forever Propolis creme nije nikakav magični štapić koji deluje "preko noći" niti to možete očekivati. Ja sam bila uporna, svakog dana sam je koristila barem 2-3 puta dnevno. Pravila sam čepiće, tako što sam količinu potrebnu za primenu stavaljala u alu foliju i držala je u zamrzivaču. Tako napravljene tabletice sam stavljala u vaginu i moj rezultat je nešto što rado delim sa svojim prijateljima.

Danas, 6-7 godina kasnije, uvek se vraćam Propolisu, a moj sponzor kaže da sam ja zaštitno lice ovog proizvoda. Bilo kako bilo, hvala Foreveru i ljudima koji su mi je preporučili.

Marko i Milica Ninić
Marko i Milica NinićKorisnici

Mom ocu je dijagnostikovan adenokarcinom završnog dela debelog creva 2016. godine.

Tada sam na preporuku kupila Aloe Berry Nectar, Immublend i Lycium. Moj otac je ove proizvode pio pre same operacije, kao i tokom nekoliko hemio i zračnih terapija.

Predložili su mi da mu uzmem Aloe First i plavu kremu (Aloe Lotion) i da maže više puta dnevno na mesto primanja terapije i u toj regiji. Te godine je koristio preparate oko 4 meseca i krvna slika mu je bila izvanredna, na mestu gde je bio zračen nije imao nikakve promene. Došlo je do blaže progresije 2 godine kasnije (decembar 2018.godine) i tada smo nastavili sa Aloe Berry Nectar-om, Lycium-om i A-Beta-CarE-om tokom narednih 6 do 8 meseci uz lokalnu primenu Aloe Firsta.

Moj tata se oseća odlično pored više serija hemioterapije, krvna slika dobra i nema neželjenih posledica. Njegov lekar je bio oduševljen što nema nikakvih vidljivih posledica i to nam rekao, a tada sam ja sa ponosom rekla da moja cela porodica koristi proizvode Forever Livinga.

Mirko Simonović i Biljana Dragoslavić
Mirko Simonović i Biljana DragoslavićKorisnici

Otac sam troje dece, ali iako dobra, nekada veoma nestašna zbog čestih infekcija disajnih puteva u vreme ambrozije i prolećnog rasta zelenila i alergija. Starija ćerka je godinama najgore prolazila, pa smo supruga i ja na predlog pneumologa i alergologa nabavili I inhalator, koji nas je koštao čitavo malo bogatstvo, ali je njoj pomagao. Naravno tu nije kraj, potrebne su dodatne kapi, ulja, masti, destilovana voda itd.

Sa Forever Livingom sam se susreo prvi put 2014. godine preko kolege i odlučio sam da probam Aloe Vera gel, Forever Kids vitamine i Aloe First sprej na njegov predlog. Nakon oko sedam dana,u sred sezone alergija, supruga i ja smo se zapanjili da je starija ćerka prespavala čitavu noć bez ijednog jedinog kijanja. Od tada ove proizvode hvalimo na sva usta, a cela naša porodica je verni korisnik Forevera. Mi sada definitivno možemo reći da smo zaštićeni i da živimo zdravo.

Hvala Forever Livingu, Nikoli i Forever4Life.rs

Porodica Grčić
Porodica GrčićKorisnici

Naše usluge

Forever4Life objedinjuje više usluga iz oblasti medicine i zdravlja i na najbolji način sinergijom doprinosi vašem boljem izgledu i zdravlju.

  • Nutricionizam i fitnes

  • Turizam i putovanja

  • Integralna stomatologija i zdravlje

DetaljnijeDetaljnije

Naše veštine

Pružamo znanje, poverenje i podršku izgradnji boljeg, kvalitetnijeg i vašeg lepšeg „JA“ uz primenu vrhunskih resursa u oblastima kojima rukovodimo.

Nutricionizam
0%
Turizam
0%
Stomatologija
0%

Ukratko o…

NUTRICIONIZMU

Faktori rizika, genetika, životni stilovi i ishrana sa suplementacijom. Bez zabluda do optimalnih rezultata.

TURIZMU

Dugogodišnjom uspešnom saradnjom sa turoperatorima širom sveta donosimo vam najbolje destinacije, najpovoljnije avio karte i izradu programa prema vašim željama.

STOMATOLOGIJI

Za pacijente iz inostranstva nudimo posebne uslove u okviru dentalnog turizma.

Koristite ZAUVEK NAJBOLjE PROIZVODE!

Forever Living Products