За купување во Република Северна Македонија треба да ја пополните следната форма, а со дополнителни упатства ќе ве контактираме што е можно поскоро.

Нарачка

    Јас поседувам големо картичка.
    Претходно ги користев производите.
    Јас лично ја пополнив формуларот и ги прифаќам условите за членство.
    Се согласувам дека Forever Living Products ги обработува моите податоци.