Nikola Nedić

Diplomirani hemičar

Doktor forenzičkih nauka, specijalista forenzičke antropologije

Sertifikovani analitičar kvantne medicine
EEPAKMS

Rođen 1986.godine u Beogradu, a stalno je nastanjen u Atini od 2005.godine. Često je na relaciji Atina – Kipar – Beograd zbog prirode svog posla i ljubavi.

Studirao hemiju u Beogradu dve godine, studije zatim nastavlja u Atini u Grčkoj, gde diplomira na Atinskom Kapodistrijskom Univerzitetu, na smeru medicinska hemija 2008.godine. Magistarski rad iz oblasti forenzičke toksikologije uspešno je odbranio 2011.godine, a doktorirao je u oblasti forenzičke antropologije 2018.godine.

Dalje se usavršava u oblastima kvantne medicine i dijagnostike, zatim u oblasti nutricionizma, kombinacijama preparata i suplemenata na 100% prirodnoj bazi u kombinaciji sa lekovima tradicionalne medicine, kao dopuna lečenju raznih stanja i oboljenja.

Bavi se mrežnim marketingom od 2003.godine. Od prvog dana je pri Kompaniji Forever Living Products i u svom radu koristi preparate ove Kompanije, u cilju tretmana raznih stanja i oboljenja. Duži niz godina se bavi teškim slučajevima poput suplementacije u pogledu maligniteta, steriliteta kod bračnih parova, suplementacijom trudnica i dojilja, usporenim psihomotornim razvojem kod dece i odraslih. Na čelu je i mentoriše veliki broj saradnika u nekoliko zemalja.

Pasionirani je „putnik“, avanturista, uz sve što radi, organizuje putovanja za sebe, porodicu, prijatelje i saradnike.

Govori 5 jezika – srpski, engleski, grčki, nemački i arapski.

Licencirani analitičar automatske kvantne biorezonantne dijagnostike.

Nutricionizam, suplementacija
0%
Kvantna biorezonantna analiza
0%
Mrežni marketing
0%
Turizam i putovanja
0%

2015.godine sam na preporuku prijatelja došla do Nedic Dental Klinike i Predraga, kontaktirala ih i zatražila pomoć za probleme koje imam u ustima.
Zakazan mi je pregled u stomatološkoj ordinaciji, na kome sam nakon kratkog vremena i konsultacije sa stomatologom i timom tehničara dobila ponudu za rešenje svojih problema.

Nakon nekoliko proba i finalnih priprema, dobila sam svoje nove zube, moj novi neodoljivi osmeh kojim se ponosim, za koji kažu da je moj zaštitni znak.

Zahvaljujem se na izvanrednoj saradnji, brzoj i kvalitetnoj usluzi i na svemu što je ceo tim Nedic Dental-a učinio za mene.

Zorica Krasić, Pacijent
Možda želite negde na odmor a umorni ste od turističkih agencija i želite personalizovan pristup?

Želite li da povećate prihode? Da ostvarite popuste pri kupovini naših preparata i dodatno zaradite? Da ostvarite i živite svoje snove?

Kontaktirajte me, odaberite kategoriju Vaše poruke i u vrlo kratkom roku ćete dobiti informacije i mogućnosti.