Usporite starenje sa novom linijom za negu kože.

Infinite by Forever™ set za negu kože sadrži 4 proizvoda koji dopunjuju jedan drugog sa ciljem jačanja kože. Najnovija naučna dostignuća podržavaju lepotu iznutra i spolja i pomažu hidriranje i podmlađenje  kože.

Ne možete da zaustavite vreme, ali možete da ga usporite sa najnovijom i najnaprednijom linijom proizvoda za podmlađivanje kože: Infinite by Forever™. Poboljšava izgled kože, uklanja tanke linije i bore i omogućuje Vam da ne razmišljate na tradicionalan način o starenju.

Zamislite vašu kožu kao nežnu i sočnu šljivu. Ovlažena, zategnuta i glatka, šljiva predstavlja mlado i zdravo voće. Za razliku od njenog protivnika, suve šljive, puna je vlage. Zbog starenja i uticaja sredine, naša koža gubi vlažnost i brže postaje opuštena. Podložna je borama i drugim znacima starenja. Sa ovom linijom proizvoda, možemo povratiti vlažnost kože. Stimulisati zdrav kolagen i smanjiti pojavu tankih linija i bora – čineći vašu kožu da izgleda kao sveže ubrana šljiva.

Sa moćnim sastojcima dobijenim iz najboljih prirodnih izvora. Klinički ispitivanjima i najnovijim naučnim dostignućima i ulogom Aloe, infinite by Forever™ je revolucionaran protiv starenja kože.

Infinite by Forever™ se sastoji od 4 formule koje dopunjuju jedna drugu. Imaju cilj jačanja kože koja podržava lepotu iznutra i spolja i ostavlja vas sa sjajnom, hidriranom i podmlađenom kožom.