Infinite by Forever™ SkinCare Kit

Infinite by Forever™ set za negu kože sadrži 4 proizvoda koji dopunjuju jedan drugog sa ciljem jačanja kože koja podržava lepotu iznutra i spolja i ostavlja vas sa sjajnom, hidriranom i podmlađenom kožom.

Svi mi želimo svežu, zdravu kožu koja ima mladalački sjaj, ali godine, okruženje i svet u kome živimo uzimaju svoj danak. I nije uvek lako znati potrebe svoje kože, kako određeni proizvodi deluju i kako ih koristiti.

Dopustite da vas upoznamo sa našom kolekcijom napredne nege kože, koja umanjuje pojavu tankih linija i bora, poboljšava glatkoću kože i pruža vam osećaj rehidrirane, sjajne kože koja izgleda i oseća se mlađe.

Spajajući najbolje iz nauke i prirode, Forever je stvorio inovativnu kolekciju naprednih proizvoda za negu kože – infinite by Forever.

Infinite by Forever set za negu kože uključuje jedan dodatak ishrani i tri proizvoda za negu kože koji su namenjeni ublažavanju posledica starenja. Svi proizvodi su bez mirisa. Kolekcija koju je potrebno da imate ukoliko želite najbolje za vašu kožu.

Paket sadrži:

Infinite by Forever™
Šifra proizvoda: 553 | Količina: Set | CC: 0,700
Cena bez popusta: 197,33€

Poručite    Poručite sa popustom 15%

Za kupovinu izvan Srbije izaberite:

                                                                      

ili me kontaktirajte na telefone +381 60 71 70 986 ili +30 690 872 23 23, odnosno popunite formular ukoliko država u kojoj ste nije na listi. 

OSTAVI KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *