[td_block_title custom_title=“Forever Living Products Ltd“ f_header_font_size=“30″ f_header_font_weight=“700″]
[td_block_text_with_title]

     Kompanija „Forever Living Products“ osnovana je 1978. godine u Arizoni. Najveća je svetska MLM kompanija koja ima otvoreno predstavništvo u Srbiji. Među vodećim je svetskim proizvođačima dodataka ishrani (sa godišnjim prometom u 2009. Godini od preko 2.8 milijarde dolara).

     „Forever Living“ ima otvorena predstavništva u 159 zemalja sveta i poseduje preko 60 objekata širom sveta namenjenih odmoru i edukaciji saradnika. Kompanija FLP je najveći svetski uzgajivač, proizvođač i distributer soka od Aloe Vere. Kompanija je takođe među najvećim svetskim proizvođačima meda, propolisa, polena i matičnog mleča.

      „Forever Living“ proizvodi veliki broj preparata za zdravlje i lepotu. Korisnici proizvoda i sami distribuiraju ove proizvode, uz pružanje mogućnosti da se sami priključe prodaji i na taj način postanu samostalni i da zarađuju dovoljno, a sve prema već proverenom biznis planu. Sa naših devet i po miliona distributera u više od 159 zemalja širom sveta, Forever Living nudi pravu šansu za zdraviji i kvalitetniji život i posao.

     Godinama, Reks, sada već vlasnik ove kompanije, pokušavao je da objedini ove tri stvari, ali nije bio zadovoljan ponuđenim. Zato je 1978. godine pozvao 43 osobe koje su prisustvovale prvoj prezentaciji ovih proizvoda u Tempiju, u Arizoni, gde je predstavio i sistem prodaje i plan rada kojim bi svi uključeni u prodaju bili zadovoljni.

     Reks je predstavio svoju jednostavnu ideju najbližim rođacima i prijateljima. Ponudio je prihvatljive proizvode za široki spektar upotrebe koji omogućavaju kvalitetniji i zdraviji život i to na jedan potpuno kreativan način. Umesto da uloži mnogo novca u klasičan marketing, Reks je odlučio da poseti svoje potencijalne kupce ponaosob i tako im iz prve ruke predstavi ono što ima u ponudi.

     Veličina naših produkata ogleda se u jednostavnom biznis planu koji podrazumeva da svako može da poboljša kvalitet svog života. Neki naši klijenti su samo konzumenti u potrazi za zdravijim i efikasnijim proizvodima, ali i oni mogu da pomognu, jer pozitivna iskustva prenose svojim prijatljima i familiji. Drugi, pak u ovome vide mogućnost da zarade dovoljno za kvalitetniji život.

     Za milione ljudi poput vas, čiji su životni ciljevi da žive dobro i zdravo, „Forever Living“ proizvodi su uspešni jer su cenjeni među svojim distibuterima i korisnicima. Nudimo vam mogućnost da uzmete kontrolu nad svojim životom i finansijama kao što ste oduvek želeli. Pridružite nam se!

Više o kompaniji Predstavništva

[/td_block_text_with_title]